Transport si retururi

Livram in toata tara prin Curier rapid.

OFERIM EXPEDIEREA GRATUITA A COMENZILOR PRIN CURIER RAPID PENTRU O COMANDA MINIMA DE 199 DE LEI (pentru comenzi mai mici de 199 lei costul expedierii este de 19 lei)

Comanda ajunge la dvs. in 1-2 zile lucratoare de la data comenzii dvs.

MODALITATI DE RETURNARE A PRODUSELOR 

  Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță și Legii nr. 51/2003, care aprobă Ordonanța, "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse) și în pachetul orginal în care au fost livrate. Atenție! Comerciantul, în cazul în care nu poate executa contractul din cauza indisponibilității produsului sau serviciului, trebuie să informeze consumatorul despre această indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a vărsat ca plată trebuie rambursate de comerciant în termen de maximum 30 de zile. Clientul se obligă ca în momentul returnării să trimită un e-mail pe adresa bebedeco@gmail.com, care să conțină:

- data expedierii coletului;
- numărul comenzii;
- suma de returnat;
- modalitatea de plată dorită (datele contului bancar sau pentru mandatul poştal);

Costurile de transport dus-intors vor fi suportate de client si se vor ridica efectiv la suma perceputa de firma de curierat

În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit.

 Pentru retururi va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0741.597.523

sau pe email la adresa: bebedeco@gmail.com